Avnbøg hæk fra Haekplanter Heijnen

Vil du plante en Avnbøg hæk fra Haekplanter Heijnen? Det er nu let at købe en bøghæk online. Online shopping har mange fordele. Ud over bekvemmeligheden – du behøver ikke komme ud af din stol – i vores tilfælde er det også prisen. Du kan købe bøghæk på Internettet meget billigere end i et almindeligt havecenter. Starten på en smuk bøghæk i din have kan være vores hjemmeside!

Bøg, ved dette ord, tænker folk primært på store træer, der står løst i landskabet eller vokser i omfattende skove. Bøg er også meget velegnet som hækplante. Det tager ikke meget vedligeholdelse at gøre bøg til en hæk, der tilføjer farve til din have – om sommeren, men også om efteråret og vinteren. Nedenfor kan du læse mere om egenskaberne ved dette specielle træ.

Bøghæk altid i blad

Vi kender alle bøg, et stort løvtræ, der mister sine blade. Men i en hæk opfører bøgen sig overraskende anderledes. Fordi grenene beskytter hinanden mod vind og kulde, falder bladene på en bøghæk ikke af. Kun i ekstremt vejr, såsom kraftig vind eller meget svær natfrost, kan bøghække miste deres blade, men selv da er der normalt nok tilbage til at have en dejlig tæt hæk.

Bøgens blade misfarves i løbet af året. Om efteråret får de deres slående vinterfarve. Mange mennesker finder det meget charmerende, så du kan se årstiderne uden, at din hæk bliver bar. Om foråret erstatter nye blade de gamle, der har dvælet hele vinteren. En bøghæk er en hæk fuld af liv, hvilket er det, der gør denne plante så attraktiv. På Haagplanten.net kan du også købe rødbøg ud over den almindelige fagus sylvatica. Ønsker du at læse mere om de forskellige typer bøghæk, som vi har, som f.eks. Den røde bøg? Følg linkene i denne tekst for at finde informationssiderne om vores bøghække!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *