8 store planter til langvarig fornøjelse

8 faste planter. Med faste tuinplanter kun du de sæsoner tæt ved huset. Dine planter har en lang fornøjelse. Med en smuk blanding ser du haven fra det tidlige forår til at være attraktiv i efteråret.
De fleste faste planter trækker sig ‘s vintre undergrunds tilbage. Hun blade en stelen verdorren, men har endda noget, der kan tilbydes: dækket med en laagje, der er rig på mange store planter (foral siergrassen) sprookjesachtig! Fra det tidlige forår bliver det friske blade, stengels og blomster. Elk år igen.

8 faste planter
8 faste planter
Jarenlang fornøjelse
Vaste planter er i alle slags og maten. Van bonte bladplanten tot uitbundig bloeiende. Van lage bodembedekkers til høje opgående planter. Lav en blanding af tuinplanter, som du kan tale med. Lad vel op de ønsker af planten, for eksempel zonnige standplaats. Denk også aan de tid die je aan tuinonderhoud vil bedst. En have med stærke planter og bundbedekkers spørgsmål, f.eks. mindre vedligeholdelse og en engelsk cottage-tuin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *