Gerbera bloem på måneden

Blijmakende Gerbera – Det kwekerscollectief Decorum har de Gerbera udkaldt til blomst på måneden i april. Det er en eer die op sin plads er. På den anden side kan Gerbera gøre det nemt at bruge blomsten på hver måned, hvor du ikke kan blive ved med at bruge denne farve, farverige showsteler.

Bloem van de måned apri
Navnet “gerbera” kommer fra navnet på den tyske botanicus Traugott Gerber. De blomst blev først opdaget under en ekspeditie til Syd-Afrika i slutningen af 17e eeuw. Det er de Franse botanicus Antoine Laurent de Jussieu die de bloem een eeuw later naar de egentlige opdager noemde.
Gerbera hører til familien Asteraceae. Populær i de tuin og gevierd som snijbloem in de vaas på grund af de klare farver og lange houdbaarheid.

3 hoeraatjes voor de Gerbera
Heldere en diverse farver
Gerbera’s findes i en race scala til levende farver, herunder rød, geel, rosa, orange og pars.

Lange houdbaarheid
Gerbera’s hebben een relatief lange houdbaarheid som snijbloem.

Makkelijk te verzorgen
Gerbera’s vokser godt i både pottegrænsen. Ze gedijen med minimal omsorg og vedligeholdelse. Dette gør gerbera’s populære ved tuinders en bloemisten.

Hvad en kado
Vanwege hun sfeerverhogend egenskaber bliver Gerbera’s ofte brugt som dekoration for fester, arrangementer og ægteskaber. Ikke alene i bogetten og blomsterstykker, men også som korsager. Gerbera’s er også populære som kado for fødselsdag og specielle dage som moderdag og Valentijnsdag. Met zo’n boeket bonte kleuren gør du altid en imponerende entree. I haven sørger gerbera for, at den helt sommer er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *